STAALvakman

  • Topkwaliteit materialen & maatwerk in eigen beheer
  • De beste (online) prijs
  • Altijd op maat en binnen 3 – 5 werkdagen bezorgd

Offerte

Wij begrijpen dat er veel vragen kunnen ontstaan bij de zoektocht naar een juist 'staalproduct'. Bent u op zoek naar een specifiek staalprofiel dat u niet 1-op-1 terugvind binnen ons online assortiment stalen kokers, stalen buizen, stalen hoekprofielen, stalen strips en stalen staf producten? Maak dan gebruik van ons online offerte formulier. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een reactie en, indien mogelijk - en alle informatie voorhanden is - uiteraard ook een gericht prijsvoorstel. Wij willen u vragen om uw bij uw offerte aanvraag zo gedetailleerd mogelijk te zijn. Vergeet de afmetingen (lengte, breedte, hoogte, diameter), de wanddikte, speciale wensen m.b.t. zagen of andere bewerkingen en het type materiaal / afwerking materiaal niet! 

LET OP: Wij zijn optimaal ingericht op het leveren van - op maat gezaagde - staalprofielen voor een scherpe prijs. Wij zijn niet gespecialiseerd in constructie advies – berekeningen – tekeningen. Voor al uw constructie gerelateerde (inhoudelijke) vragen verwijzen wij u door naar een (bouw)constructie adviseur.

Fill out my online form.
© Copyright 2019 STAALvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »