STAALvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Een HEA balk bestelt u eenvoudig en voor de beste prijs online bij STAALvakman.nl. Met een gericht assortiment HEA profielen in diverse afmetingen kunt uw HEA balk in de door u gewenste lengte direct online bestellen. Vul de door u gewenste afmeting in en de prijs is direct inzichtelijk. UW stalen HEA balk wordt in onze werkplaats door vakkundige medewerkers op maat gezaagd, afgewerkt en klaargezet voor transport. Wij nemen contact met u op voor het inplannen van een bezorgafspraak. Nergens ontvangt u HEA profiel op maat voordeliger en sneller!

  • HEA 100 - WGW onbewerkt balkstaal

   HEA 100 stalen balk - WGW zwart onbewerkt staal - voor de beste prijs bij STAALvakman.nl; In de gewenste lengte op maat, voor de beste prijs!

   Vanaf: €52,80
   Lengte op maat - tot 400 cm
  • HEA 120 - WGW onbewerkt balkstaal

   HEA 120 stalen balk - WGW zwart onbewerkt staal - voor de beste prijs bij STAALvakman.nl; In de gewenste lengte op maat, voor de beste prijs!

   Vanaf: €61,31
   Lengte op maat - tot 400 cm
  • HEA 140 - WGW onbewerkt balkstaal

   HEA 140 stalen balk - WGW zwart onbewerkt staal - voor de beste prijs bij STAALvakman.nl; In de gewenste lengte op maat, voor de beste prijs!

   Vanaf: €73,05
   Lengte op maat - tot 400 cm
  • HEA 160 - WGW onbewerkt balkstaal

   HEA 160 stalen balk - WGW zwart onbewerkt staal - voor de beste prijs bij STAALvakman.nl; In de gewenste lengte op maat, voor de beste prijs!

   Vanaf: €88,10
   Lengte op maat - tot 400 cm

HEA balken op maat & voor de beste prijs.

Een HEA balk kopen voor de beste prijs doet u eenvoudig online bij STAALvakman.nl. Wij staan garant voor topkwaliteit producten die op maat voor u vervaardigd worden. En ook maatwerk kunnen wij heel snel leveren. Met een gericht (online) assortiment, een eigen voorraad & een eigen werkplaats met vakkundige medewerkers kunnen wij kwaliteit te garanderen, een scherpe prijs hanteren en een snelle levering realiseren. Altijd de juiste stalen balk bij STAALvakman.nl!

Een gericht assortiment HEA profiel bij STAALvakman.nl.

De HEA profielen van STAALvakman.nl betreffen onbewerkt (zwart) staal. STAALvakman.nl biedt een gericht assortiment HEA balken, waarbij de meest gebruikte afmetingen direct online te bestellen zijn, waaronder HEA 100, HEA 120, HEA 140 en HEA 160. Online kunt u al onze HEA balken tot een maximale lengte van 400 cm direct bestellen. Bent u op zoek naar een andere maatvoering? Neem dan contact met ons op, u kunt bellen, een e-mail sturen of meteen online een offerteformulier invullen. De kans is groot dat wij u van dienst kunnen zijn. U ontvangt op korte termijn een reactie met een scherp prijsvoorstel. Naast HEA balken vindt u bij ons ook IPE- en UNP profielen

Meer info:

De HEA balk is een H-vormige balk en dankt daar uiteraard ook haar naam aan. Een brede term die veelvuldig gebruikt wordt is een H-profiel en H-staal. Ter onderscheiding van de I profielen (IPE profiel) wordt ook de term breedflensprofiel gebruikt. Binnen de verschillende soorten H-profielen (HEA, HEB en HEM) betreft een HEA balk de 'lichte uitvoering', oftewel de flenzen zijn hierbij dunner in vergelijking met de HEB en HEM balken. Een HEA balk wordt voornamelijk gebruikt als draagbalk binnen constructies, veelal horizontaal.

© Copyright 2024 STAALvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies