STAALvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Klachtenafhandeling bij STAALvakman.nl

Klachtenafhandeling.

Het streven van STAALvakman is een 100% tevredenheidsscore. Wij zullen uw klacht dan ook altijd serieus nemen en tevens snel en gericht actie ondernemen. Voor het indienen van een klacht dient u onderstaand klachtenformulier in te vullen en per e-mail te verzenden naar [email protected]. In het geval van een defect of schade, verzoeken wij u tevens om een digitale foto hiervan aan te leveren. Voeg deze afbeelding(en) toe aan de e-mail waarin u tevens het ingevulde klachtenformulier aanlevert. 

KLACHTENFORMULIER STAALvakman.nl (PDF-BESTAND)
KLACHTENFORMULIER STAALvakman.nl (WORD-BESTAND) 

Na ontvangst van een klachtenformulier neemt een medewerker van STAALvakman.nl binnen korte termijn contact met u op.

Contactgegevens:
STAALvakman.nl
Rijksweg-zuid 3
5856 AA, Wellerlooi

Tel. +31-(0)478-853241
E-mail. [email protected]

Klacht melden bij het Europees ODR platform.

We raden u aan om een eventuele klacht altijd eerst bij ons kenbaar te maken. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© Copyright 2023 STAALvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »