STAALvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Stalen buizen - buisprofiel - pijp - koker rond - cilinder staal

Een stalen buis bestelt u online bij STAALvakman.nl! Bij ons vindt u een gericht assortiment buizen van staal. Iedere buis wordt op maat voor u gezaagd, correct afgewerkt en super snel geleverd. Dit alles met behoud van de beste (online) prijs. Met een eigen voorraad en alle 'maatbewerkingen', zoals zagen, slijpen en voorboren, in eigen beheer kunnen wij snel en goedkoop een topkwaliteit stalen buis afleveren. Stalen buizen kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Naast 'onbewerkte' buis staal KGV vindt u bij ons ook buis verzinkt / gegalvaniseerd.Buizen van staal in de door u gewenste lengte! 

Iedere buis binnen ons online assortiment wordt speciaal voor u op maat gezaagd, in de door u gewenste lengte uiteraard! Op een product detailpagina van al onze stalen buizen kunt u eenvoudig de gewenste lengte invoeren. Wanneer u vervolgens op de 'bereken' button klikt, wordt de prijs meteen zichtbaar. Na een online bestelling wordt uw stalen buisprofiel in onze eigen werkplaats door een van onze medewerkers op maat gezaagd en zorgvuldig afgewerkt. Wij nemen daarnaast meteen contact met u op om een bezorgdatum in te plannen. Nergens ontvangt u een maatwerk buis (cilinder) van staal sneller in huis!

Een gerichte selectie bij STAALvakman.nl; KGW buis, ook verzinkt.

Met een gericht assortiment buizen van KGW staal, ook wel 'koude buizen' genoemd, een eigen voorraad en maatwerk diensten in eigen beheer kunnen wij buisprofiel op maat super snel leveren. Binnen onze online selectie wordt onderscheid gemaakt tussen 'onbewerkte' buis van KGV staal en verzinkt / gegalvaniseerd buisprofiel. Binnen beide categorieën vindt u onder andere gelaste constructiebuizen van 26,9 mm (3/4''), 33,7 mm (1''), 42,4 mm (1 1/4'') en 48,3 mm (1 1/2''). Een standaard constructiebuis is een zwarte stalen buis zonder oppervlaktebehandeling. Maar ook leveren wij verzinkte / gegalvaniseerde buisprofielen. Hierbij is er een zinklaag aangebracht op de stalen buizen met het doel roestvorming (van de onderlaag) tegen te gaan.

Buis - Buisprofiel - Pijp - Cilinder voor de beste prijs!

Aan welke noemer u ook de voorkeur geeft; Buis, buisprofiel, pijp, cilinder, of koker rond, bij STAALvakman.nl bent u verzekerd van een maatwerk product voor de beste online prijs (oftewel goedkope stalen buizen!). Met een gerichte selectie, een eigen voorraad en maatwerkdiensten in eigen beheer kunnen wij super snel leveren met behoud van een scherpe prijs en vooral ook een snelle levering.

Ook uw kokers van staal, hoekprofielen, L-profiel, U-profiel, T-profielstrips van staal (platstaal) en staf van staal (rond en vierkant) koopt u voor de beste prijs bij STAALvakman.nl.

© Copyright 2024 STAALvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies