STAALvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Metalen strip - plat metaal strips

Een metalen strip bij STAALvakman.nl; Op maat gezaagd, de beste prijs & Snel in huis! Maar daarnaast is het online bestellen van metalen strips nog nooit zo eenvoudig geweest. En wilt u graag dat wij de strip in verstek zagen zodat u meteen aan de slag kunt? Ook dat kunt u online eenvoudig aangeven en 'mee bestellen'. Met een eigen voorraad, werkplaats en team vakmannen zorgen wij ervoor dat uw metalen strip op maat snel bij u thuis wordt bezorgd! 

Metalen strips bij STAALvakman.nl. 

Bij STAALvakman.nl vindt u een divers assortiment metalen strips van staal. Dit betreft warmgewalst (WGW) staal; dit wordt het meest gebruikt voor constructies binnenshuis en is flexibel en heeft een optimale prijs - kwaliteit verhouding. Met breedtes van 20 mm tot 200 mm en in diverse diktes bieden wij de meest gebruikte massieve strip afmetingen. Vindt u toch de gewenste afmeting niet? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Altijd de juiste strip bij STAALvakman.nl! Binnen de categorie 'strips >>' wordt onderscheid gemaakt tussen strips en 'platstaal'. Men refereert naar 'platstaal' bij een breedte onder de 150 mm. Is de breedte groter dan 150 mm, dan noemt men het een strip.  

Aan welke noemer u ook de voorkeur geeft, bij STAALvakman.nl vindt u een gerichte selectie metalen strips, waarbij de meest gebruikte afmetingen direct online te bestellen zijn. Alle metalen strips bij STAALvakman.nl worden op maat gezaagd, zorgvuldig afgewerkt en snel thuis bezorgd. En dat voor de beste prijs!

Andere warmgewalste metalen profielen bij STAALvakman.nl; metalen hoekprofielmetalen T profielmetalen L profiel, metalen staf en metalen balken.
© Copyright 2024 STAALvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies