STAALvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Metalen buis - buisprofiel metaal - metalen koker - cilinder - pijp

Voor metalen buizen bent u bij STAALvakman.nl aan het juiste adres. Uw metalen buis wordt in eigen zagerij op maat gezaagd, correct afgewerkt en snel bij u thuis bezorgd. En dat alles voor de beste (online) prijs. Metalen buisprofiel bestellen is daarnaast nog nooit zo eenvoudig geweest. Selecteer de gewenste maatvoering, vul de gewenste lengte, voeg de buis toe aan uw winkelmandje en betaal direct online in onze beveiligde betaalomgeving. Een buis van metaal kopen doet u bij STAALvakman.nl. 

Metalen buizen; Een buis van staal op maat. 

Binnen de categorie metalen buizen zijn buizen van RVS, aluminium, staal en 'verzinkt staal' het meest gevraagd. Wij zijn gespecialiseerd in STAAL, de naam zegt het natuurlijk al! Iedere buis binnen ons online assortiment wordt speciaal voor u op maat gezaagd! Op de detailpagina van een specifieke buis(maat) kunt u rechts boven eenvoudig de gewenste lengte (in cm) invoeren. Wanneer u vervolgens op de 'bereken' button klikt, wordt de prijs meteen zichtbaar. Na een online bestelling wordt uw buisprofiel in onze eigen werkplaats op maat gezaagd. Op korte termijn neemt 1 van onze medewerkers contact met u op voor het afspreken van een passende bezorgdatum.

Onze buizen betreffen KGV staal, ook wel 'koude buizen' genoemd. Koudgevormd staal staat bekend als 'blank staal'. Onze buizen zijn 'koudgewalst', een techniek die voornamelijk wordt toegepast bij dunne staalplaten, evenals de profielen die daaruit gevormd worden. Hierbij neemt de hardheid toe en de flexibiliteit (vervormbaarheid) neemt af t.o.v. warmgewalst staal. Ook is koud staal wat lichter van kleur, gladder en hebben metalen profielen van koud staal rondere vormen / lijnen. Onze metalen buizen zijn zowel onbehandeld als verzinkt - gegalvaniseerd verkrijgbaar. Bekijk hier onze stalen buizen >>

Andere koudgevormde profielen bij STAALvakman.nl; metalen koker en metalen U-profiel

© Copyright 2024 STAALvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies