STAALvakman

TIJDENS DE BOUWVAKVAKANTIE ZIJN WIJ VAN 29 JULI T/M 9 AUGUSTUS TELEFONISCH BEREIKBAAR TUSSEN 9 EN 12 UUR. DE AFHAALLOCATIE IS GESLOTEN. HOUD REKENING MET AANGEPASTE LEVERTIJDEN.
Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Veilig betalen bij STAALvakman.nl

Veilig online winkelen en betalen


STAALvakman stelt hoge eisen op het gebied van klanttevredenheid. Een optimale online ervaring, waarbij de veiligheid van onze klanten gewaarborgd is, vinden wij dan ook erg belangrijk. U kunt er dan ook zeker van zijn dat u bij STAALvakman.nl veilig online kunt winkelen en uw staalprofielen, stalen buizen en/of stalen kokers veilig online kunt betalen!

STAALvakman is lid van online keurmerk Webwinkel Keur.

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn van groot belang om het vertrouwen van u, onze klanten, te winnen. Een online keurmerk zorgt hierbij voor duidelijkheid en vooral ook zekerheid voor de klant. STAALvakman is dan ook aangesloten bij Webwinkel keur. Hierdoor weet u zeker dat:

- De identiteit van de STAALvakman gecontroleerd en bevestigd is.
- STAALvakman voldoet aan - en getoetst is op - de belangrijkste Nederlandse wetgeving.
- STAALvakman diverse manieren biedt om contact op te nemen.
- Klantbeoordelingen over STAALvakman onafhankelijk geplaatst kunnen worden.
- STAALvakman de algemene voorwaarden en het privacy statement duidelijk beschikbaar stelt.
- U altijd bij WebwinkelKeur terecht kunt voor een geschilbemiddeling.
- U altijd bij GeschilOnline.nl terecht kunt voor een bindende uitspraak.

Online betalen binnen een SSL omgeving

Uiteraard is een veilige omgeving waarbinnen u uw betaling af kunt ronden van groot belang. Vandaar ook dat het gehele betalingsverkeer bij STAALvakman.nl binnen een SSL omgeving wordt afgehandeld, oftewel een beveiligde webomgeving. U herkent een beveiligde webomgeving aan de https:// aan het begin van de URL.

Bij STAALvakman is de online omgeving waarin u uw betaling afrond beveiligd volgens de SSL technologie. SSL staat voor Secure Sockets Layer en wordt gebruikt in het geval van een beveiligde elektronische transactie die online, oftewel via het internet, plaatsvind. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een public key encryption technologie, waarin de overdracht van data 'versleuteld' plaatsvind.

Mocht u desondanks twijfels hebben, dan bieden wij uiteraard ook de mogelijkheid om te kiezen voor de betaalmethoden 'Contant bij afhalen', overboeking / overschrijving en zelfs betalen bij aflevering (contant of PIN)!

© Copyright 2024 STAALvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies