STAALvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Stalen hoekprofielen - hoekprofiel staal - hoeklijn staal - hoekstaal

Stalen hoekprofielen kopen doet u online bij STAALvakman.nl; Uw hoekprofiel van staal op maat gezaagd, goed afgewerkt, snel geleverd en verkrijgbaar voor de beste prijs! Een hoekprofiel van staal, (gelijkzijdig) bestelt u daarnaast gemakkelijk in onze gebruiksvriendelijke webshop met veilige betaalomgeving. Een hoekprofiel kopen is nog nooit zo eenvoudig (en goedkoop!) geweest. Bent u op zoek naar een ongelijkzijdig hoekprofiel, bekijk dan hier onze stalen L profielen.

 

Warmgewalste (WGW) hoekprofielen.

Wanneer het hoekprofiel met een constructiedoeleinde wordt toegepast wordt veelvuldig gekozen voor warmgewalst (WGW) hoekstaal. In vergelijking met koudgewalst staal (KGW) is warmgewalst staal wat minder hard en meer flexibel (vorm te geven / buiten), oftewel heeft wat meer rek. Daarnaast is warmgewalst staal wat donkerder van kleur, wat zwaarder en is er sprake van een wat ruwer oppervlak en de aanwezigheid van een walshuid. Daarnaast zijn warmgewalste hoekprofielen relatief goedkoop, zeker bij STAALvakman.nl! Bekijk hier alle 'onbewerkte' WGW hoekprofielen >>.
 

Gegalvaniseerde / verzinkte hoekprofielen.

Bij STAALvakman.nl vindt u ook een gericht assortiment gegalvaniseerde hoekprofielen, oftewel een hoekprofiel verzinkt (met een zinklaag). Hierbij is er een zinklaag aangebracht op het warmgewalste staal met het doel roestvorming (van de onderlaag) tegen te gaan. Bij STAALvakman.nl vindt u binnen de categorie hoekprofiel alle gelijkzijdige hoekprofielen. De ongelijkzijdige hoekprofielen vindt u binnen de categorie L-profielen. De meest gebruikte afmetingen verzinkt / gegalvaniseerd hoekstaal bestelt u eenvoudig, snel en voor de beste prijs bij STAALvakman.nl. Bekijk hier alle verzinkte / gegalvaniseerde hoekprofielen >>

Gelijk hoekstaal in diverse afmetingen. 

Wij bieden een gericht online assortiment met de meest gebruikte stalen hoekprofielen, waaronder de hoekstaal producten van 20, 25, 30, 35, 40, 50, 60, 70, 80 en 100 mm. Bent u gericht op zoek naar een hoekprofiel dat hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op, de kans is groot dat wij u van dienst kunnen zijn! Vraag direct online een offerte aan en u ontvangt snel een gericht voorstel.

Hoekprofiel -hoeklijn- staal kopen bij STAALvakman.nl. 

Hoekprofiel, oftewel hoeklijn, van staal kopen doet u online bij STAALvakman.nl. Als staalspecialist met een duidelijke online focus kunt u uitgaan van een gericht assortiment, topkwaliteit producten, de beste (online) prijs en een snelle levering. Met een eigen voorraad en bewerking van de producten in eigen beheer kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Daarnaast is het bestellen van een stalen hoekprofiel in onze webshop gemakkelijk, snel en veilig!

Maar ook een U-profiel, T-profielstalen koker, stalen buis, stalen strip en/of stalen staf koopt u veilig, gemakkelijk en goedkoop bij Staalvakman.nl.

© Copyright 2024 STAALvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies