STAALvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

IPE profiel bestelt u bij STAALvakman.nl eenvoudig op maat en voor de beste prijs. Wij bieden een gerichte online collectie IPE balken van onbewerkt (zwart) staal tegen een super scherpe prijs. Daarnaast zagen wij deze, in onze eigen werkplaats, op de door u gewenste lengte en zorgen we dat u dit snel thuis ontvangt. IPE profiel kopen is nog nooit zo eenvoudig, en voordelig, geweest. 

  • IPE 80 - WGW onbewerkt balkstaal

   IPE 80 stalen balk - WGW zwart onbewerkt staal - Op maat gezaagd bij STAALvakman.nl; Eenvoudig online, Snel in huis & de Beste prijs!

   Vanaf: €30,40
   Lengte op maat - tot 400 cm
  • IPE 100 - WGW onbewerkt balkstaal

   IPE 100 stalen balk - WGW zwart onbewerkt staal - Op maat gezaagd bij STAALvakman.nl; Eenvoudig online, Snel in huis & de Beste prijs!

   Vanaf: €33,60
   Lengte op maat - tot 400 cm
  • IPE 120 - WGW onbewerkt balkstaal

   IPE 120 stalen balk - WGW zwart onbewerkt staal - Op maat gezaagd bij STAALvakman.nl; Eenvoudig online, Snel in huis & de Beste prijs!

   Vanaf: €40,27
   Lengte op maat - tot 400 cm
  • IPE 140 - WGW onbewerkt balkstaal

   IPE 140 stalen balk - WGW zwart onbewerkt staal - Op maat gezaagd bij STAALvakman.nl; Eenvoudig online, Snel in huis & de Beste prijs!

   Vanaf: €47,85
   Lengte op maat - tot 400 cm
  • IPE 160 - WGW onbewerkt balkstaal

   IPE 160 stalen balk - WGW zwart onbewerkt staal - Op maat gezaagd bij STAALvakman.nl; Eenvoudig online, Snel in huis & de Beste prijs!

   Vanaf: €51,19
   Lengte op maat - tot 400 cm

IPE balken bij STAALvakman.nl.

Alle IPE balken binnen de collectie van STAALvakman.nl zijn vervaardigd uit onbewerkt (zwart) staal. U kunt onder andere de volgende IPE afmetingen direct online bestellen; IOPE 80, IPE 100, IPE 120, IPE 140 en IPE 160. Deze stalen balken zijn online te bestellen tot een maximale lengte van 4 meter (400 cm). Staat de door u gewenste IPE maatvoering er niet bij, vraag dan een offerte aan. Wij zorgen ervoor dat u snel een gericht voorstel ontvangt. NAAST IPE balken bestelt u ook HEA balken en UNP balken eenvoudig online bij STAALvakman.nl. 

IPE profiel kopen voor de beste prijs!

Een IPE balk kopen bij STAALvakman.nl, dan bent u verzekerd van een eenvoudig (en veilig) besteltraject en een IPE balk op maat voor de beste prijs. En deze wordt ook nog eens heel snel geleverd! Wij begrijpen dat de factor prijs een belangrijk item is binnen uw keuze voor een staalleverancier. Wij hanteren dan ook een concurrerende online prijs, maar daarnaast hechten wij veel waarde aan snelle levering en een optimale klantenservice. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst.

Meer info:

Een IPE profiel is een I-profiel, oftewel een stalen balk waarvan de dwarsdoorsnede de vorm van de hoofdletter I heeft. Een IPE balk betreft het Europese -profiel en wordt gekenmerkt door evenwijdige flenzen en van een constante dikte. Dit zorgt ervoor dat deze 'lichter' is in vergelijking met een IPN profiel (normaal 1 profiel). Ook een IPE balk wordt voornamelijk gebruikt als draagbalk binnen constructies.

© Copyright 2024 STAALvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies