STAALvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Stalen strip - platstaal - strip staal

Stralen strips en platstaal kopen doet u online, voor de beste prijs, bij STAALvakman.nl. Wij bieden een gericht online assortiment strips van staal tegen een super scherpe prijs, maar dat is niet alles. Wij zagen de strips in eigen beheer voor u op maat en leveren dit super snel uit. Stralen strips en platstaal online bestellen is nog nooit zo eenvoudig (en goedkoop!) geweest.

 

Platstaal VS 'stalen strips'.

Een veelgestelde vraag; Wat is nu precies het verschil tussen een stalen strip en platstaal? De juiste noemer is puur een kwestie van afmeting, waarbij men refereert naar 'platstaal' bij een breedte onder de 150 mm. Is de breedte groter dan 150 mm, dan noemt men het een stalen strip. 

Aan welke noemer u ook de voorkeur geeft, platstaal, stalen strip, warm plat, warme strip of massief plat, bij STAALvakman.nl wordt ieder staalprofiel op maat gezaagd, zorgvuldig afgewerkt en snel thuis bezorgd. En dat voor de beste prijs! Bekijk hier ons assortiment platstaal en hier ons assortiment stalen strips vanaf 150 mm

Een divers assortiment stalen strips warm massief;

Bij STAALvakman.nl vindt u een divers assortiment stalen strips. Met breedtes van 20 mm tot 200 mm en in diverse diktes bieden wij de meest gebruikte massieve strip afmetingen. Vindt u toch de gewenste afmeting niet? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Altijd de juiste strip van staal bij STAALvakman.nl!

Maar ook een koker van staalbuis van staal, hoekprofiel, L-profiel, rondstaal en vierkant staal koopt u veilig, gemakkelijk en goedkoop bij Staalvakman.nl.

© Copyright 2024 STAALvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies