STAALvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Over STAALvakman.nl

Bij STAALvakman.nl bestelt u online eenvoudig de meest gebruikte stalen balken en een gericht assortiment staalprofielen voor de beste (online) prijs. Naast topkwaliteit producten en scherpe prijzen, staan wij garant voor maatwerk en een snelle levering. Dit alles binnen een heldere online visie waarbij gebruikersgemak, eenvoud van bestellen, veilig betalen en een super klantenservice centraal staan. Onze medewerkers staan voor u klaar in het geval van vragen, voor een helder antwoord en een gericht advies. Waarom zou u voor STAALvakman moeten kiezen? Een hele goede vraag! Onderstaand het antwoord ...

TOPKWALITEIT producten en materialen.

Topkwaliteit producten van topkwaliteit materialen. Wij garanderen kwalitatief hoogwaardige producten en daarbij uiteraard ook een zorgvuldige bewerking. In onze eigen werkplaats wordt het staal door onze medewerkers op maat gezaagd (eventueel in een specifieke gradenhoek naar wens) en voorgeboord. Dit alles zodat u meteen aan de slag kunt gaan!

Een gericht staal ASSORTIMENT.
Afspraak is afspraak en om dit waar te maken hebben wij bewust gekozen voor een gericht assortiment waarbij we de meest gebruikte stalen balken, profielen, buizen en kokers aanbieden. Op deze manier kunnen wij de meeste klanten meteen optimaal van dienst zijn; Snelle levering & een scherpe prijs. Een gericht assortiment stelt ons in staat om onze afspraken na te komen.

Naast een sterk basis assortiment zijn we continu bezig met het stapsgewijs uitbreiden van ons assortiment. Bent u op zoek naar een specifiek product dat u niet kunt vinden? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op, de kans is groot dat wij u van dienst kunnen zijn! 

MAATWERK, ouderwets vakmanschap.
De meeste producten van STAALvakman.nl betreffen een 'stukje maatwerk'. De meeste balken, profielen, kokers en/of buizen die online besteld worden, worden in onze eigen werkplaats op maat gezaagd. Wilt u het uiteinde in een specifieke gradenhoek gezaagd hebben, of op specifieke plekken graag alvast gaten geboord willen hebben, geen enkel probleem! Wij dragen daarnaast zorg voor een goede afwerking. Wij staan voor kwalitatieve producten, maar zeker ook ouderwets vakmanschap.

Een super SNELLE LEVERING.
Bij STAALvakman.nl bent u verzekerd van een snelle levering, OOK wanneer uw stalen profiel, buis, koker, of balk door onze medewerkers op maat wordt gezaagd. Wij doen er alles aan om uw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen thuis te bezorgen. 

SERVICE, snel een antwoord of advies!
Snel en eenvoudig staalproducten online bestellen voor de beste prijs, daarvoor bent u bij STAALvakman.nl aan het juiste adres. Naast een optimale online omgeving waarbij gebruikersgemak, eenvoud van bestellen en veilig betalen centraal staan, is klantenservice ook een primaire peiler binnen onze organisatie. Wij begrijpen dat er veel vragen kunnen ontstaan bij de zoektocht naar een juist 'staalproduct', zeker in het geval van maatwerk. Wij helpen u hier graag bij. U kunt bellen, mailen of gebruik maken van ons contact / offerte formulier en wij zorgen ervoor dat u snel een passende reactie ontvangt. En hetzelfde geldt voor de 'after sales', is er een probleem, of ontbreekt er iets, ook dan zullen wij snel en gericht actie ondernemen. 

Een scherpe PRIJS gegarandeerd.
Met een gericht assortiment, een eigen voorraad & een eigen werkplaats waarin alle maatwerk handelingen, zoals (verstek) zagen en boren uitgevoerd worden, kunnen metalen profielen niet alleen super snel leveren en topkwaliteit garanderen, maar ook een scherpe prijs hanteren. Nergens bestelt u stalen kokers, buizen, profielen en/of balken goedkoper? Vindt u het toch ergens goedkoper? Geef ons een seintje en dan zullen wij er alles aan doen om dit aanbod te matchen!
© Copyright 2024 STAALvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies