STAALvakman

 • Topkwaliteit materialen & maatwerk in eigen beheer
 • De beste (online) prijs
 • Altijd op maat en binnen 3 – 5 werkdagen bezorgd
Filters
 • Staal soort
 • Staal behandeling
 • Hoogte
 • Breedte
 • Dikte

Een T-profiel van staal, in de door u gewenste lengte, bestelt u online eenvoudig en voordeling bij STAALvakman.nl. Met een gerichte selectie van de meest gebruikte T-profiel maten op voorraad en alle maatbewerkingen in eigen beheer kunt u uitgaan van topkwaliteit producten, vakkundig maatwerk, een snelle levering en de beste prijzen. Een T-profiel kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

  • T profiel WGW onbewerkt T-staal - 20x20x3 MM

   T profiel gelijkzijdig WGW zwart onbewerkt T-staal - 20x20x3 MM bij STAALvakman.nl. De beste (online) Prijs, Op maat gezaagd, Snel in huis!

   Vanaf: €3,67
   Lengte op maat - tot 600 cm
  • T profiel WGW onbewerkt T-staal - 25x25x3,5 MM

   T profiel gelijkzijdig WGW zwart onbewerkt T-staal - 25x25x3,5 MM bij STAALvakman.nl. De beste (online) Prijs, Op maat gezaagd, Snel in huis!

   Vanaf: €4,47
   Lengte op maat - tot 600 cm
  • T profiel WGW onbewerkt T-staal - 30x30x4 MM

   T profiel gelijkzijdig WGW zwart onbewerkt T-staal - 30x30x4 MM bij STAALvakman.nl. De beste (online) Prijs, Op maat gezaagd, Snel in huis!

   Vanaf: €5,37
   Lengte op maat - tot 600 cm
  • T profiel WGW onbewerkt T-staal - 35x35x4,5 MM

   T profiel gelijkzijdig WGW zwart onbewerkt T-staal - 35x35x4,5 MM bij STAALvakman.nl. De beste (online) Prijs, Op maat gezaagd, Snel in huis!

   Vanaf: €6,55
   Lengte op maat - tot 600 cm
  • T profiel WGW onbewerkt T-staal - 40x40x5 MM

   T profiel gelijkzijdig WGW zwart onbewerkt T-staal - 40x40x5 MM bij STAALvakman.nl. De beste (online) Prijs, Op maat gezaagd, Snel in huis!

   Vanaf: €7,67
   Lengte op maat - tot 600 cm
  • T profiel WGW onbewerkt T-staal - 45x45x5,5 MM

   T profiel gelijkzijdig WGW zwart onbewerkt T-staal - 45x45x5,5 MM bij STAALvakman.nl. De beste (online) Prijs, Op maat gezaagd, Snel in huis!

   Vanaf: €9,10
   Lengte op maat - tot 600 cm
  • T profiel WGW onbewerkt T-staal - 50x50x6 MM

   T profiel gelijkzijdig WGW zwart onbewerkt T-staal - 50x50x6 MM bij STAALvakman.nl. De beste (online) Prijs, Op maat gezaagd, Snel in huis!

   Vanaf: €10,80
   Lengte op maat - tot 600 cm
  • T profiel WGW onbewerkt T-staal - 60x60x7 MM

   T profiel gelijkzijdig WGW zwart onbewerkt T-staal - 60x60x7 MM bij STAALvakman.nl. De beste (online) Prijs, Op maat gezaagd, Snel in huis!

   Vanaf: €14,69
   Lengte op maat - tot 600 cm
 

WGW (warmgewalst) T-profiel

Bij STAALvakman.nl vindt u een gericht assortiment T profiel van warmgewalst en onbewerkt (zwart) staal.
In vergelijking met koudgevormd en koudgewalst (KGW) staal is warmgewalst staal wat minder hard maar wel flexibeler. Andere eigenschappen van WGW zwart staal; De kleur is donkerder, het staal is zwaarder, het oppervlak is ruwer en er is een walshuid aanwezig. Ook zijn de hoeken wat harder (scherper) en ook niet onbelangrijk; Een warmgewalst T-staal is relatief goedkoop, zeker bij STAALvakman.nl. 

Een T profiel kopen bij STAALvakman.nl

Wanneer u een T profiel online bestelt van STAALvakman.nl bent u verzekerd van topkwaliteit product voor de beste prijs. Daarnaast zagen wij het T-staal altijd in de door u gewenste lengte, in onze eigen werkplaats, en zorgen wij ervoor dat u deze snel ontvangt. Nadat u een online bestelling heeft geplaatst zal 1 van onze medewerkers contact met u opnemen om een bezorgdatum vast te leggen die past bij uw wensen.  T profielen, maar ook  L profielenhoekprofielen en U profielen op maat, kopen doet u online bij STAALvakman.nl; De Nr. 1 staalwebshop van NL en BE. 

Bent u gericht op zoek naar een specifieke afmeting die hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op, de kans is groot dat wij u van dienst kunnen zijn! Vraag direct online een offerte aan en u ontvangt snel een gericht voorstel.

Andere staalprofielen bij STAALvakman.nl; Koker, buis, strip, staf, platstaal, rondstaal en stalen balken
© Copyright 2019 STAALvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Beoordeeld met een 9,3 uit 89 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »