STAALvakman

 • Topkwaliteit materialen & maatwerk in eigen beheer
 • De beste (online) prijs
 • Altijd op maat en binnen 3 – 5 werkdagen bezorgd

Een T-profiel van staal, in de door u gewenste lengte, bestelt u online eenvoudig en voordeling bij STAALvakman.nl. Met een gerichte selectie van de meest gebruikte T-profiel maten op voorraad en alle maatbewerkingen in eigen beheer kunt u uitgaan van topkwaliteit producten, vakkundig maatwerk, een snelle levering en de beste prijzen. Een T-profiel kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

  • T profiel WGW onbewerkt T-staal - 20x20x3 MM

   T profiel gelijkzijdig WGW zwart onbewerkt T-staal - 20x20x3 MM bij STAALvakman.nl. De beste (online) Prijs, Op maat gezaagd, Snel in huis!

   €3,34
  • T profiel WGW onbewerkt T-staal - 25x25x3,5 MM

   T profiel gelijkzijdig WGW zwart onbewerkt T-staal - 25x25x3,5 MM bij STAALvakman.nl. De beste (online) Prijs, Op maat gezaagd, Snel in huis!

   €4,07
  • T profiel WGW onbewerkt T-staal - 30x30x4 MM

   T profiel gelijkzijdig WGW zwart onbewerkt T-staal - 30x30x4 MM bij STAALvakman.nl. De beste (online) Prijs, Op maat gezaagd, Snel in huis!

   €4,88
  • T profiel WGW onbewerkt T-staal - 35x35x4,5 MM

   T profiel gelijkzijdig WGW zwart onbewerkt T-staal - 35x35x4,5 MM bij STAALvakman.nl. De beste (online) Prijs, Op maat gezaagd, Snel in huis!

   €5,95
  • T profiel WGW onbewerkt T-staal - 40x40x5 MM

   T profiel gelijkzijdig WGW zwart onbewerkt T-staal - 40x40x5 MM bij STAALvakman.nl. De beste (online) Prijs, Op maat gezaagd, Snel in huis!

   €6,97
  • T profiel WGW onbewerkt T-staal - 45x45x5,5 MM

   T profiel gelijkzijdig WGW zwart onbewerkt T-staal - 45x45x5,5 MM bij STAALvakman.nl. De beste (online) Prijs, Op maat gezaagd, Snel in huis!

   €8,28
  • T profiel WGW onbewerkt T-staal - 50x50x6 MM

   T profiel gelijkzijdig WGW zwart onbewerkt T-staal - 50x50x6 MM bij STAALvakman.nl. De beste (online) Prijs, Op maat gezaagd, Snel in huis!

   €9,82
  • T profiel WGW onbewerkt T-staal - 60x60x7 MM

   T profiel gelijkzijdig WGW zwart onbewerkt T-staal - 60x60x7 MM bij STAALvakman.nl. De beste (online) Prijs, Op maat gezaagd, Snel in huis!

   €13,36
 

WGW (warmgewalst) T-profiel

Bij STAALvakman.nl vindt u een gericht assortiment T profiel van warmgewalst en onbewerkt (zwart) staal.
In vergelijking met koudgevormd en koudgewalst (KGW) staal is warmgewalst staal wat minder hard maar wel flexibeler. Andere eigenschappen van WGW zwart staal; De kleur is donkerder, het staal is zwaarder, het oppervlak is ruwer en er is een walshuid aanwezig. Ook zijn de hoeken wat harder (scherper) en ook niet onbelangrijk; Een warmgewalst T-staal is relatief goedkoop, zeker bij STAALvakman.nl. 

Een T profiel kopen bij STAALvakman.nl

Wanneer u een T profiel online bestelt van STAALvakman.nl bent u verzekerd van topkwaliteit product voor de beste prijs. Daarnaast zagen wij het T-staal altijd in de door u gewenste lengte, in onze eigen werkplaats, en zorgen wij ervoor dat u deze snel ontvangt. Nadat u een online bestelling heeft geplaatst zal 1 van onze medewerkers contact met u opnemen om een bezorgdatum vast te leggen die past bij uw wensen.  T profielen, maar ook  L profielenhoekprofielen en U profielen op maat, kopen doet u online bij STAALvakman.nl; De Nr. 1 staalwebshop van NL en BE. 

Bent u gericht op zoek naar een specifieke afmeting die hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op, de kans is groot dat wij u van dienst kunnen zijn! Vraag direct online een offerte aan en u ontvangt snel een gericht voorstel.

Andere staalprofielen bij STAALvakman.nl; Koker, buis, strip, staf, platstaal, rondstaal en stalen balken
© Copyright 2017 STAALvakman - Powered by Lightspeed - Development & Online marketing by ROCA online