STAALvakman

TIJDENS DE BOUWVAKVAKANTIE ZIJN WIJ VAN 29 JULI T/M 9 AUGUSTUS TELEFONISCH BEREIKBAAR TUSSEN 9 EN 12 UUR. DE AFHAALLOCATIE IS GESLOTEN. HOUD REKENING MET AANGEPASTE LEVERTIJDEN.
Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Wanneer u op zoek bent naar een UNP balk bent u bij STAALvakman.nl aan het juiste adres! Met een gericht assortiment UNP profielen, die wij zelf op maat voor u zagen bent, bent u verzekerd van topkwaliteit staal voor de beste prijs. En ook kunnen wij heel snel leveren. Kies de gewenste UNP balk afmeting, vul de door u gewenste lengte in en rond uw bestelling eenvoudig en veilig af. Wij nemen contact met u op voor het inplannen van een bezorgdatum die u goed past. UNP balken kopen doet u bij STAALvakman.nl; De online staalspecialist!

  • UNP 80 - WGW onbewerkt balkstaal

   UNP 80 stalen balk - WGW zwart onbewerkt staal - snel, eenvoudig, veilig en voor de beste prijs bij STAALvakman.nl; Op maat gezaagd!

   Vanaf: €37,01
   Lengte op maat - tot 400 cm
  • UNP 100 - WGW onbewerkt balkstaal

   UNP 100 stalen balk - WGW zwart onbewerkt staal - snel, eenvoudig, veilig en voor de beste prijs bij STAALvakman.nl; Op maat gezaagd!

   Vanaf: €42,73
   Lengte op maat - tot 400 cm
  • UNP 120 - WGW onbewerkt balkstaal

   UNP 120 stalen balk - WGW zwart onbewerkt staal - snel, eenvoudig, veilig en voor de beste prijs bij STAALvakman.nl; Op maat gezaagd!

   Vanaf: €47,27
   Lengte op maat - tot 400 cm
  • UNP 140 - WGW onbewerkt balkstaal

   UNP 140 stalen balk - WGW zwart onbewerkt staal - snel, eenvoudig, veilig en voor de beste prijs bij STAALvakman.nl; Op maat gezaagd!

   Vanaf: €52,76
   Lengte op maat - tot 400 cm
  • UNP 160 - WGW onbewerkt balkstaal

   UNP 160 stalen balk - WGW zwart onbewerkt staal - snel, eenvoudig, veilig en voor de beste prijs bij STAALvakman.nl; Op maat gezaagd!

   Vanaf: €58,95
   Lengte op maat - tot 400 cm

Een UNP profiel op maat.

Een UNP balk online kopen in de door u gewenste maatvoering doet u eenvoudig en voordelig bij STAALvakman.nl. Met een eigen voorraad, werkplaats en vakkundige medewerkers kunnen wij ook maatwerk stalen balken snel uitleveren. Heeft u specifieke wensen, of kunt u het door u gewenste formaat UNP profiel niet vinden? Neem dan contact met ons op, bel, stuur een e-mail of vul een online offerte formulier in. Wij zullen er alles aan doen om u te voorzien in het staalproduct naar wens!

Diverse UNP balk afmetingen direct kopen.

U kunt bij STAALvakman.nl de volgende UNP balk afmetingen direct online bestellen; UNP 80, UNP 100, UNP 120, UNP 140 en UNP 160. Alle UNP balken betreffen onbewerkt (zwart) staal en kunnen online tot een maximale lengte van 4 meter (400 cm) direct besteld worden.  Bent u op zoek naar een andere maatvoering? Neem dan contact met ons op. U ontvangt op korte termijn een reactie inclusief prijsvoorstel. 

Meer info:

Een UNP profiel betreft een type U-profiel (U-staal), waar ook het UPE profiel onder valt. Bij STAALvakman.nl vindt u een gericht assortiment UNP profiel, oftewel stalen UNP balken, en dit is een stalen profiel in de vorm van een U waarbij de flenzen schuin aflopen. Bij een UPE profiel hebben de flenzen een gelijke dikte. Een UNP balk is het meest gebruikte U profiel en voor de beste prijs verkrijgbaar bij STAALvakman.nl. Andere stalen balken bij STAALvakman.nl: HEA balken en IPE balken.

© Copyright 2024 STAALvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies